X-Ray Structural Studies Of Some Natural Products From Rauwenhoffia Siamensis Scheff., Prismatomeris Malayana Ridl., Cratoxylum Formosum Ssp. Prunifolum And Andrographis Paniculata Nees Plants [QD945. N576 2008 f rb]. - Ng, Shea Lin (2008)
Di dalam tesis ini kaedah kristalografi sinar-X hablur tunggal telah digunakan untuk menyelesaikan dan menentukan lima struktur produk semulajadi yang baru.