Study On The Job Satisfaction And Burnout Among Medical Social Workers In Government Hospitals In Malaysia [HF5549.5.J63 L732 2007 f rb]. - Lim, Bee Ean (2007)
Kajian ini menilai tahap kepuasan dan kelesuan kerja semua pekerja sosial perubatan di hospital-hospital kerajaan Malaysia.