Study Of Adhesion Properties Of Natural Rubber, Epoxidized Natural Rubber, And Ethylene-Propylene Diene Terpolymer-Based Adhesives [TA455.R8 K98 2007 f rb]. - Kwo, Han Kiu (2007)
Kekuatan kupasan, ketahanan ricihan dan sifat-sifat lekitan pada perekat yang berasaskan getah asli terepoksida (ENR), getah asli (SMR) dan getah sintetik, EPDM telah dipelajari dan dikaji.