Studies On Correlations Between Urine Parameters And Flux Variations On Human Urine Using He-Ne Laser And Encircled Flux Analysis System [RB53. A997 2007 f rb]. - Alias, Azrul Nizam (2007)
Dalam kajian ini, hubungan antara parameter urin dikaji dengan mendapatkan corak dan ujian statistikal dengan menggunakan SigmaStat 3.1 dan variasi fluks menggunakan laser He-Ne 0.95 mW dan Encircled Flux Analysis System (EFAS).