Structural Studies Of Some Natural Products From Kaempferia Parviflora, Iris Germanica Linn. And Andrographis Paniculata Nees [QD905.2. T261 2007 f rb]. - Teh, Jeannie, Bee Jan (2007)
Dalam kajian ini, struktur hablur untuk lima produk semulajadi telah ditentukan melalui kaedah kristalografi sinar-x hablur tunggal. Data hablur diperolehi dengan menggunakan alat difraktometer APEX-2 CCD (Bruker, 2005).