Social Studies Teaching In Oman : Teachers' Concerns And Levels Of Use In The Adoption Of Student-Centered Teaching Approach [LB1584.A2 A266 2007 f rb]. - Saif Al-Aghbari, Saif Yousuf (2007)
Kajian ini adalah untuk menyelidik keperihatinan dan tahap Penggunaan guru-guru Pengajian Sosial dalam pengambilan dan pengamalan pendekatan pengajaran berpusatkan pelajar (S-CTA) dalam pengajaran dan pembelajaran Pengajian Sosial di sekolah sistem Pendidikan Asas di Oman.