Separation Of Hydrochloric Acid And Glucose Using Electrodialysis [TP156.D45 N974 2007 f rb]. - Che Radzi, Nurhaslina (2007)
Elektrodialisis (ED) merupakan kaedah yang berpotensi untuk pemisahan dan pemekatan asid hidroklorik manakala glukosa yang tidak bertindakbalas diguna semula. Dua bahagian eksperimen dijalankan; bahagian A dan bahagian B.