Removal Of Volatile Organic Compound (Voc) From Air Using Zeolite Based Adsorption-Catalytic Combustion System [TD885.5.R46 W872 2007 f rb]. - Wong, Cheng Teng (2007)
Pembangunan kaedah termaju dalam proses penyingkiran sebatian organic meruap (VOC) yang terdiri daripada unit penjerapan diikuti oleh unit pembakaran bermangkin telah dicadangkan dalam kajian ini.