Physical-Chemical Treatment Of Stabilized Leachate Using Limestone, Activated Carbon And Zeolite [TD795.7. A286 2007 f rb]. - Mohammed Abu Foul, Ahmed El-Arabi (2007)

(untitled)
Pencirian larutlesapan dari tapak kambus tanah Larut Matang Taiping telah dijalankan. Warna, COD, ferum dan nitrogen ammonia hadir pada kepekatan yang tinggi di tapak ini.