Performance And Characteristics Of A Cyclone Gasifier [QC941. A995 2007 f rb]. - Miskam, Muhamad Azman (2006)

(untitled)
Melihat isu-isu global mengenai tenaga lestari dan pengurangan gas-gas rumah hijau, tenaga biojisim merupakan satu sumber penting tenaga lestari yang semakin mendapat perhatian sebagai sumber tenaga yang berpotensi di masa hadapan.