The Effect Of Plasma Spray Variables On The Development Of Ceramic Coatings [TS655. R147 2008 f rb]. - Mahamad Sahab, Abdul Rahim (2008)
Semburan plasma adalah salah satu sistem semburan panas yang boleh meleburkan sebarang bahan untuk menghasilkan salutan.