Perbandingan Populasi Larva Odonata Di Beberapa Sungai Di Pulau Pinang Dan Hubungannya Dengan Pengaruh Habitat Dan Kualiti Air [QL520.25.A3M2]. - Tribuana, Surya Wardhani (2007)
Kepelbagaian dan struktur populasi larva Odonata telah dikaji di tiga buah sungai, Sungai Air Terjun, Sungai Titi Teras dan Sungai Taman Belia di Pulau Pinang.