Synthesis And Characterization Of Magnetite And Magnetite-Epoxy Polymers Nanocomposites And Their Thermal And Electrical Behaviors [QC176.8.N35 T161 2007 f rb]. - Tan, Wei Leng (2007)
Nanozarah magnetit (Fe3O4) disintesis melalui pemendakan beralkali. Kesan pelbagai aditif dan persekitaran akues-organik terhadap saiz, keseragaman saiz dan morfologi zarah magnetit dikaji.