Synthesis And Characterization Of Barium Titanium Oxide (Batio3) And Calcium Copper Titanium Oxide (Cacu3ti4o12) Pellets And Thin Films [TA455.C43 Y46 2008 f rb]. - Yeoh, Cheow Keat (2008)
BaTiO3 dan CaCu3Ti4O12 ialah bahan seramik dengan pemalar dielektrik yang tinggi. Pemalar dielektrik tinggi BaTiO3 disebabkan perubahan feroelektrik manakala sebab untuk CaCu3Ti4O12 belum jelas.