Penspesiesan logam berat dalam air sisa campuran industri di sistem perparitan tertutup, zon perindustrian Prai 1 dan 2, Pulau Pinang [TD758.5.H43 S118 2007 f rb]. - Karim, Sabrina (2007)
Satu kajian dijalankan untuk mengkaji kepekatan spesies-spesies logam kadmium, kuprum, plumbum dan zink dalam bahagian akueus dan sedimen di kawasan Sistem Perparitan Tertutup (SPT) Zon Perindustrian Prai fasa 1 dan 2.