Penggunaan Maklumat Sistem Perakaunan Pengurusan Dan Prestasi Pengurus : Peranan Tahap Desentralisasi Dan Persekitaran Sebagai Pemoderat [HF5616.M2 A994 2007 f rb]. - Azhari, Azhari (2007)

(untitled)
Penyelidikan ini adalah untuk menguji hubungan tahap penggunaan maklumat sistem perakaunan pengurusan yang bercirikan maklumat agregasi, berskop luas, tepat masa dan terintegrasi dengan prestasi pengurus.