I Pengaruh Faktor-Faktor Persekitaran Terhadap Pertumbuhan Dan Kemandirian Tiram Komersil, Crassostrea redalei (Faustino) Di Kawasan Penternakan Tiram Di Kg. Telaga Nenas, Perak [QL430.7.Y9 I99 2007 f rb]. - Idris, Izwandy (2006)

(untitled)
Satu kajian telah dijalankan ke atas tiram komersil, Crassostrea iredalei yang telah diternak di kawasan penternakan tiram di Kg. Telaga Nenas, Perak yang terletak di kawasan muara.