Pemodelan Dan Analisis Rangkaian Kawasan Setempat Pelbagai Saluran Optikal [TK5105.8.I44 A995 2007 f rb]. - Abdul Halim, Aznor Hanah (2007)

(untitled)
Rangkaian Kawasan Setempat (Local Area Network – LAN) mempunyai pelbagai jenis protokol penggunaan dan Ethernet merupakan protokol yang digunakan secara meluas.