Off-Line Handwritten Arabic Characters Segmentation Using Slant-Tolerant Segment Features (STSF) [PJ6123. S562 2007 f rb]. - Abdullah, Shubair A. (2007)

(untitled)
Tema utama bagi kajian ini ialah pensegmenan aksara tulisan Arab luar talian. Suatu sistem pengecaman aksara tulisan Arab yang baik mampu meningkatkan kesalingtindakan antara manusia dengan komputer.