Nanostructured Materials As Catalysts For The Production Of Gasoline From Used Palm Oil And Crude Palm Oil : Synthesis, Characterization And Activity Studies [TA418.9.N35 A299 2007 f rb]. - Ahmad Shah, Noor Aisyah (2007)
Objektif penyelidikan ini adalah untuk menghasilkan mangkin peretakan yang efisien serta mempunyai kestabilan hidroterma yang baik, kebolehulangan guna semula, kadar penurunan aktiviti yang rendah dan hasil sampingan yang minimum dengan kepilihan tinggi terhadap hasil bahagian gasolin.