Multiresolution Ray Tracing For Point-Based Geometry [QA445. N832 2007 f rb]. - Zakaria, Mohamed Nordin (2007)
Tumpuan utama di dalam tesis ini adalah kajian tentang integrasi teknik berbilang peleraian dengan penyurihan sinar di dalam menjanakan imej objek objek 3D berasas titik.