Mosquitoes And Associated Aquatic Insects In Rice Agroecosystems Of Malaysia : Species Composition, Abundance, And Control Of Mosquito Larvae In Relation To Rice Farming Practices [QL536. S245 2007 f rb]. - S.M. Al-Sariy, Jameel (2007)

(untitled)
Kajian dijalankan di kawasan sawah padi di Pulau Pinang. Sebanyak 6 sawah padi, parit dan terusan disampel pada setiap minggu untuk mendapatkan larva nyamuk dan serangga-serangga akuatik. Kajian ini dijalankan selama 17 bulan.