Studies On Gas-Phase Oxidation Of Nitric Oxide Using Ozone [QK898.N58 A149 2007 f rb]. - Abdul Patah, Abir (2007)
Pembebasan oksida-oksida nitrogen (NOx) seperti nitrik oksida dan nitrogen dioksida merupakan satu masalah dalam kawalan pencemaran alam sekitar.