Komposit Poliester Diperkuat Hibrid Gentian Sabut Kelapa Dan Gentian Kaca [TP1180.P6 H239 2007 f rb]. - Saaidi, Hanida (2007)

(untitled)
Peningkatan bahan buangan sisa pertanian dan penghasilan bahan sintetik (gentian kaca) telah menyumbang kepada pelbagai masalah alam sekitar. Hal ini telah menarik minat para saintis untuk mencari idea baru bagi mengatasi masalah ini.