Studies On Biology And Selected Control Measures Of Weedy Rice(Oryza Sativa Complex) In Rice Cultivation [SB191.R5 Z21 2008 f rb]. - Hamid, Zainal Abidin Abd (2008)
Survei lapangan telah dilakukan mulai 2003 sehingga 2005 dalam tempoh empat musim berturut-turut menunjukkan terdapat 44 spesis rumpai daripada 29 genera yang tergolong dalam 18 famili dicatatkan di kawasan Muda.