Knowledge, attitude and practice of husbands towards modern family planning in Mukalla,Yemen [HQ763.6.Y4 M941 2007 f rb]. - Ahmed Almualm, Yahya Khamis (2005)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk menilai tahap pengetahuan, sikap dan amalan kaedah perancang keluarga moden di kalangan suami di Mukalla, Yemen.