Kinetic Parameter Studies Of Activated Sludge Process For Anaerobic Pre-Treated Palm Oil Mill Effluent [TD756.45. A286 2007 f rb]. - Che Ibrahim, Ahmad Kamarulnajuib (2007)

(untitled)
Kajian yang dilaporkan adalah mengenai penilaian parameter kinetik proses enapcemar teraktif bagi mengolah effluen dari kilang kelapa sawit. Hipotesis kajian ini adalah parameter kinetik yang dikaji boleh digunapakai untuk menilai keupayaan proses enapcemar teraktif bagi pengolahan effluen kilang kepala sawit berkeupayaan tinggi.