Kesan Program Latihan Menggunakan Model Taktikal Dengan Stail Pengajaran Berbeza Terhadap Murid Pelbagai Tahap Kemahiran Permainan Hoki [LB1530.P5 S227 2007 f rb]. - K.Jeganathan, Sanmuga Nathan (2007)
Kajian ini bertujuan untuk menyiasat kesan tiga program latihan terhadap prestasi murid pelbagai kumpulan kemahiran dalam permainan hoki. Ketiga-tiga program latihan dilabelkan sebagai Stail B Taktikal (SBT), Stail E Taktikal (SET) dan Stail H Taktikal (SHT).