Kesan Penggunaan Contoh Jawapan Terbimbing Terhadap Prestasi Penyelesaian Masalah Berayat Dan Keupayaan Metakognisi Murid Tingkatan Satu Dalam Topik Peratus [LB1645. N335 2007 f rb]. - Yaakob, Mohd. Nazari (2007)
Tujuan penyelidikan ini adalah untuk mengkaji kesan penggunaan contoh jawapan terbimbing dalam topik ‘Peratus’. Sampel penyelidikan adalah terdiri daripada murid tingkatan I (N = 285) dari 8 sekolah di daerah Seberang Perai (Utara/Tengah).