Sama' Of Rumi : Its Orthodoxy And Contemporary Manifestation . - Bajgiran, Mohsen Hossienzadeh (2008)
Kajian ini adalah satu usaha untuk menyelidiki Samā‘ Rumi, ortodoksi dan manifestasi kontemporarinya. Ia dibahagi kepada enam bab.