Kemampuan Pemilikan Rumah Kos Rendah Di Kuala Lumpur [HD7287.82.M2 N822 2007 f rb]. - Md. Sani, Norazmawati (2007)
Kemampuan pemilikan rumah merupakan keupayaan kewangan seseorang untuk membayar kos-kos perumahan yang terlibat di dalam proses membeli rumah.