Reka Bentuk Sekolah Kebangsaan Daripada Aspek Kecekapan Tenaga : Kajian Kes Di Daerah Perak Tengah [LB3221. N162 2008 f rb]. - Mohd Salleh, Mohd Najib (2008)
Pendidikan merupakan nadi pembangunan dan kemajuan sesebuah negara melalui pertumbuhan ekonomi disebabkan wujudnya tenaga kerja yang terlatih, produktif dan komited yang berasaskan daripada adanya ilmu pengetahuan.