Reducing Harmonic Voltage At Industrial Area Distribution Network Using Network Configuration Management [TK1007. S526 2008 f rb]. - Latif, Mohd Shahed (2008)
Syarikat pembekal elektrik diperlukan untuk mengekalkan tahap voltan harmonik di dalam sistem di bawah batas piawaian.