New Biased Estimators To Handle The Problem Of Multicollinearity [QA278.2. N577 2008 f rb]. - Ng, Set Foong (2008)
Analisis regresi merupakan satu kaedah statistik yang sering digunakan dalam bidang ekonomi, teknologi, sains sosial dan kewangan.