Kajian Kes Perogol Di Penjara Negeri Kedah Dan Perak [HV6569.M2 G195 2007 f rb]. - Gan, Kong Meng (2007)
Jenayah rogol di Malaysia telah meningkat sejak tahun 2000. Kajian lepas yang dijalankan di Malaysia tentang rogol kebanyakan berfokus pada mangsa rogol.