Kaedah-Kaedah Lelaran Berprasyarat Dalam Penyelesaian Persamaan Pembezaan Separa [QA374. S187 2007 f rb]. - Sam, Teek Ling (2007)

(untitled)
Kaedah-kaedah berangka merupakan antara teknik-teknik mencari penyelesaian hampir bagi persamaan pembezaan separa (PPS) yang timbul dalam bidang dinamik bendalir dan termodinamik.