Modeling Evolution Of Tsunami And Its Impact On Coastal Vegetation [GC221.2. T261 2008 f rb]. - Teh, Su Yean (2008)
Fokus utama tesis ini ialah pemodelan pergerakan gelombang tsunami merentasi laut sejurus selepas gempa bumi dan evolusi gelombang tersebut apabila menghampiri persisiran pantai.