Kesan Pembelajaran Berasaskan Inkuiri (Pbi) Melalui Web Terhadap Prestasi Dan Persepsi Pelajar Dalam Mata Pelajaran Fizik Peringkat University [LB2372.P5 K45 2007 f rb]. - Md Ahir, Khairun Nadwa (2008)
Penyelidikan ini dijalankan untuk mengkaji kesan pembelajaran berasaskan inkuiri (PBI) melalui Web terhadap prestasi dan persepsi pelajar di peringkat universiti.