Hubungan Sikap Pengguna Dengan Keterlibatan Dalam Kemalangan Jalan Raya : Kajian Kes Di Negeri Melaka [HE5614.5.M2 L732 2007 f rb]. - Lim, Aik Kuan (2007)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengkaji perhubungan di antara sikap pengguna dengan keterlibatan dalam kemalangan jalan raya di Negeri Melaka. Sejumlah 200 sampel dipilih secara rawak dengan menggunakan satu set soalan soal-selidik.