Kajian Penilaian Risiko Terhadap Keselamatan Pekerja Pemprosesan Buah Kelapa Sawit [HD61. H239 2008 f rb]. - Bakhtiar Jemily, Nor Haniza (2008)
Penilaian risiko merupakan antara aktiviti yang terbukti berkesan membantu menguruskan keselamatan pekerjaan dalam organisasi.