Kajian Kesan Mikrostruktur Yang Berbeza Terhadap Sifat Dielektrik Cacu3ti4o12 [TK7871.15.C4 J94 2008 f rb]. - Mohamed, Julie Juliewatty (2008)
CCTO merupakan bahan elektroseramik yang mempunyai nilai pemalar dielektrik yang sangat tinggi. Kajian dilakukan bagi mengkaji kesan mikrostruktur yang berbeza ke atas sifat dielektrik CCTO seterusnya mengkaji faktor yang menyumbang kepada nilai pemalar dielektrik yang sangat luar biasa ini.