Heat Pipes In Electronic Packaging [TJ264. S774 2007 f rb]. - Munusamy, Sri Jaiandran (2006)
Industri electronik berkembang ke arah qualiti dan kelajuan computational yang tinggi. Keadaan ini menyebabkan peningkatan dalam flux haba. Sehubungan itu, para jurutera menghadapi satu cabaran baru untuk menangani masalah dalam pembungkusan chip.