Implementation Of DSP Based Sensorless Control With Direct Back-Emf Detection Method For BLDC Motor [QD562.E44 N147 2008 f rb]. - Karunakaran, Nagadeven (2008)
Projek ini mempersembahkan satu kaedah baru untuk mengesan voltan balikkan EMF tanpa sensor untuk sistem pacuan BLDC dengan mengaplikasikan kawalan digital DSP (digital signal processor).