Factors Contributing To The Performance Of Malaysian International Joint Ventures Abroad [HD62.47. N841 2008 f rb]. - Kamaluddin, Norlida (2008)
Usahasama antarabangsa adalah salah satu konsep pelaburan asing secara langsung yang popular dan merupakan elemen penting dalam perkembangan globalisasi syarikat multinasional.