Global Sourcing Strategy By Foreign Multinational Firms In Malaysia : Impact Of Location And Products Factors [HD62.4. S623 2007 f rb]. - Shariff, Siti Halijjah (2007)
Strategi pembekalan global adalah penelitian semula satu daripada beberapa strategi pembelian barangan keperluan syarikat berikutan wujudnya pembekalan dan permintaan secara global.