Divergence Of Opinion, Representative Heuristics, Disposition Effect And Noise Trading In The Malaysian New Listings Market [HG4028.S7 C548 2007 f rb]. - Chong, Fen Nee (2008)
Seperti juga di kebanyakan negara lain, fenomena anomali harga jangka pendek dan jangka panjang dalam pasaran penyenaraian baru di Malaysia telah didokumenkan secara meluas.