Faktor Sosio-Ekonomi Dan Demografi Yang Mempengaruhi Pilihan Pekerjaan Di Sumatera Selatan, Indonesia : Identifikasi, Analisis Dan Implikasinya [HD5701.5. T216 2007 f rb]. - Abdul Madjid Sariman, Tatang (2007)

(untitled)
Keputusan responden bagi memilih bekerja atau tidak bekerja akan ditentukan oleh ciri-ciri sosio ekonomi dan demografi dimana responden tinggal. Oleh itu penyelidikan ini mencuba mengenal pasti faktor-faktor apa yang memberi sumbangan kepada keputusan responden untuk bekerja.