Development Of A Computed Radiography-Based Weld Defect Detection And Classification System [RC78.7.D35 K75 2008 f rb]. - Koay, William Fong Thai (2008)
Dalam penyelidikan ini, satu sistem bersepadu yang terdiri daripada satu peta kecacatan dan satu pengelas pelbagai rangkaian neural bagi peruasan, pengesanan dan pengesanan kecacatan kimpalan telah direkabentuk dan dibangun.