Factors Contributing To The Success Of Biotechnology Smes In Malaysia [TP248.195.M2 S243 2007 f rb]. - Abu Bakar, Saridan (2007)
Bioteknologi merupakan gabungan di antara biologi dan teknologi. Bioteknologi telah dikenalpasti sebagai enjin pemacu pembangunan bagi Malaysia ke arah negara mencapai status negara maju pada tahun 2020.