Attitude Of Malaysian On Recycling Of Municipal Solid Waste : Case Studies In The Major Towns Of The East Coast And North Malaysia [TD897.8.M2 A398 2008 f rb]. - Ali, Abdelnaser Omran (2008)
Pengurusan sisa pepejal di Malaysia menjadi satu tugas yang amat mencabar kebelakangan ini akibat pertambahan penduduk dan perindustrian serta peningkatan dalam kuantiti dan kepelbagaian jenis sisa.